Werk Innovators

ChatGPT Basis Training

(1 dagdeel) bij u op locatie of in onze trainingsruimte

Welkom bij onze unieke ChatGPT training: “Efficienter werken met ChatGPT”. Deze cursus is speciaal ontworpen om u de kracht van ChatGPT te laten ervaren en te benutten in uw dagelijkse werkzaamheden. Of u nu een beginner bent of al ervaring heeft met AI, deze training biedt waardevolle inzichten en praktische toepassingen die uw efficiëntie op het werk kunnen verhogen.

Door middel van zes uitgebreide modules neemt deze training u in 1 dagdeel mee op een ontdekkingsreis – van de basisprincipes van ChatGPT tot het creëren van een Prompt (Commando voor ChatGPT).

Wat je kan na de training:

Na het volgen van onze unieke ChatGPT-training “Efficiënter werken met ChatGPT” zult u in staat zijn om:

  • De kracht van ChatGPT te benutten in uw dagelijkse werkzaamheden.
  • De basisprincipes van ChatGPT te begrijpen.
  • Een Prompt (Commando voor ChatGPT) te creëren.
  • Uw leerervaring te personaliseren door middel van doelgerichte modules.

Meld u vandaag nog aan en verhoog uw werkefficiëntie met ChatGPT!

Nu met introductie korting! €399 €199 per deelnemer (Min 5 max 20 deelnemers)

L

MODULE 1: Introductie tot ChatGPT

In deze module introduceren we ChatGPT, een krachtige tool die je kan helpen om tijd te besparen op je werk. Hoe? Dat ontdekken we samen in deze module.

L

MODULE 2: ChatGPT in de praktijk

In deze module duiken we dieper in de praktische toepassingen van ChatGPT. Door echte voorbeelden te bestuderen, krijgen we een beter inzicht in hoe deze tool tijd kan besparen. Deze kennis zal van pas komen bij het ontwerpen van ons eigen ChatGPT Prompt.

L

MODULE 3: Aan de slag met ChatGPT

Nu we de basis en de praktische toepassingen van ChatGPT kennen, is het tijd om zelf aan de slag te gaan. In deze module leren we hoe we ChatGPT kunnen instellen en gebruiken, een cruciale stap in onze training.

L

MODULE 4: Het optimaliseren van ChatGPT

In deze module richten we ons op het verbeteren van de prestaties van ChatGPT. We zullen technieken onderzoeken om de efficiëntie van het systeem te verhogen.

L

MODULE 5: Probleemoplossing en Veelgestelde vragen

Geen enkel systeem is perfect en ChatGPT is geen uitzondering. In deze module bekijken we enkele veelvoorkomende problemen die je kunt tegenkomen en hoe je deze kunt oplossen. Deze vaardigheden zullen ons helpen om ons project effectiever te maken.

L

MODULE 6: Opslaan van Favoriete Prompts + Discussie

In deze laatste module van onze ChatGPT-training, gaan we dieper in op het personaliseren van jouw ervaring met ChatGPT. We richten ons op het opslaan van jouw drie favoriete prompts in Flow Innovator, een gebruiksvriendelijke tool ontwikkeld door ons team bij Werk Innovators.

Tot slot, we sluiten deze module af met een discussieronde. Dit is een geweldige kans om je ervaringen te delen, vragen te stellen en feedback te geven. We moedigen een open dialoog aan, omdat we geloven dat we allemaal kunnen leren van elkaars ervaringen.