De Beta Versie van onze tool Flow Innovator is Nu Live!

Door de komst van GPTs bij ChatGPT hebben wij helaas moeten doen besluiten dat onze tool niet meer de weerwaarde bied die het zou moeten zijn. Hierdoor hebben wij besloten Flow Innovator OFFLINE te zetten.

Ontdek de Revolutie in Efficiëntie

Het moment waar we allemaal met spanning op hebben gewacht is eindelijk hier: de beta versie van Flow Innovator is nu live! Wij nodigen u uit om deel te nemen aan deze revolutie in efficiëntie en uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen.

De Kracht van Flow Innovator

Bij Flow Innovator hebben we een reeks functies ontwikkeld die zijn ontworpen om uw ChatGPT werkproces te optimaliseren:

  • ChatGPT Prompt Bibliotheek: Een zorgvuldig samengestelde bibliotheek van vooraf ingestelde prompts die bedoeld zijn om het proces van contentcreatie te versnellen.
  • Opslaan van Eigen Prompts: Gebruikers kunnen hun eigen prompts personaliseren en opslaan voor toekomstig gebruik, waardoor ze hun contentstrategie kunnen afstemmen op hun unieke behoeften.
  • Prompt Delen binnen uw Bedrijf: Deze functie bevordert collaboratieve creativiteit door gebruikers in staat te stellen prompts naadloos binnen hun team te delen, wat zorgt voor consistentie en het benutten van collectieve intelligentie in hun bedrijf.

Een opsomming van de top 5 meest gebruikte prompts:

  1. Engaging Blog post – 2500 Woorden (Plagiaat vrij, SEO geoptimaliseerd)
  2. Algemene voorwaarden
  3. Privacy Policy
  4. Cold outreach email
  5. Sales pitch

E

Gratis Proefperiode van Twee Weken

Om u kennis te laten maken met alle fantastische functies die Flow Innovator te bieden heeft, bieden we een gratis proefperiode van twee weken aan. Tijdens deze periode heeft u volledige toegang tot alle functies, inclusief onze zorgvuldig samengestelde bibliotheek van expert prompts die uw proces kunnen turbochargen.

Betaalbare Abonnementsopties

Na de proefperiode heeft u de keuze uit twee betaalbare abonnementsopties:

  • Personal Plan: Voor slechts €9,99 per maand krijgt u onbeperkte toegang tot alle functies van Flow Innovator.
  • Bedrijfslicentie: Voor €12,50 per gebruiker per maand, ideaal voor teams die samen willen werken aan projecten en de efficiëntie willen verhogen.

Gratis Versie met Beperkte Mogelijkheden

Na de proefperiode kunt u ook kiezen voor onze gratis versie, die u toestaat om tot drie eigen prompts op te slaan. Houd er rekening mee dat in deze versie de toegang tot de expert prompts bibliotheek beperkt is.

Speciale Korting voor Early Adopters

We hebben ook iets speciaals voor onze early adopters: de eerste 100 betalende aanmelders krijgen een levenslange korting van 20% met de code: EARLY. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de Flow Innovator community tegen een gereduceerd tarief.

Compatibiliteit met Google Chrome

Belangrijk om te vermelden is dat Flow Innovator exclusief beschikbaar is als Chrome-extensie. Zorg ervoor dat u Google Chrome gebruikt om van alle functies van Flow Innovator te kunnen genieten.

Doe Nu Mee!

Wacht niet langer en begin vandaag nog met het transformeren van uw bedrijf. Gebruik Flow Innovator om uw workflow te personaliseren en uw productiviteit te verhogen.

Meld u nu aan en ontdek hoe Flow Innovator uw werklast kan verlichten!