Welkom, LinkedIn Professional!

Ben je klaar om de efficiëntie van je werk te verhogen en de kwaliteit ervan te verbeteren?

Bij Werk Innovators helpen we professionals zoals jij om deze doelen te bereiken.

Met ons unieke AI strategiessie, AI kickstart traject, Incompany Workshops, en op maat gemaakte GPT-oplossingen, bieden we de middelen en kennis die je nodig hebt om voorop te lopen in de digitale transformatie.

Ontdek hoe onze diensten je kunnen ondersteunen om effectiever te werken en tegelijkertijd de kwaliteit van je werk te verhogen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek en start jouw pad naar geoptimaliseerde werkprocessen en verbeterde resultaten!

Daan Driessen
Daan Driessen

Wat wij bieden

AI-strategiesessie (90 minuten)

Boek onze AI strategiesessie! In slechts 90 minuten onthullen we hoe AI jouw bedrijf kan ondersteunen.

Lees meer over de AI-strategiesessie

AI Kickstart Traject (3+ maanden)

Ons AI Kickstart Traject is speciaal ontworpen om bedrijven voor een langere tijd te ondersteunen bij de vragen die er spelen met betrekking tot AI en automatiseringen.

Lees meer over het AI kickstart traject

Incompany workshops 

Onze incompany workshops bieden hands-on ervaring en kennis over AI, direct toepasbaar in jouw bedrijf. Wij brengen de expertise naar jouw locatie.

Lees meer over AI trainingen op locatie

Wist jij dat?

AI en productiviteit

64% van de ondernemers verwacht een positieve impact van AI op hun productiviteit. Daarnaast zegt 61% van de werknemers dat AI hun werkdag efficiënter en productiever maakt.

Bron: Juliety

ChatGPT optimisme

Bijna alle (97%) bedrijfseigenaren geloven dat ChatGPT hun bedrijf zal helpen. 1/3 bedrijven is van plan ChatGPT te gebruiken om website-inhoud te schrijven, terwijl 44% van plan is ChatGPT te gebruiken om inhoud in andere talen te schrijven.

Bron: Forbes

Toekomst van AI in bedrijven

Bedrijven die AI hebben geadopteerd, zullen tegen 2025 naar verwachting tien keer effectiever zijn en tweemaal zoveel marktaandeel hebben als bedrijven die dit niet hebben gedaan

Bron: businessolution

Lovende woorden van onze opdrachtgevers

“De workshop Prompt Engineering van Daan Driessen, Werk Innovators in samenwerking met trainingspartner NEXT by SintLucas, was letterlijk een openbaring in de wereld van AI en ChatGPT. Daan’s diepgaande kennis van AI en machine learning maakte de complexe concepten toegankelijk voor zowel collega’s uit het onderwijs als geïnteresseerden uit het bedrijfsleven. De interactieve sessie bood waardevolle inzichten en vooral praktische vaardigheden, essentieel voor iedereen die efficiënter wil werken met behulp van AI-technologie. Deze workshop is een must voor alle creatieve professionals.

Brigit Heijnen

Coördinator Leven Lang Ontwikkelen, NEXT by SintLucas

Plan direct jouw afspraak

Gebruik het formulier op deze pagina om een kennismaking te plannen.