Workshops en Inspiratiesessies bij Werk Innovators

Ontdek de Kracht van AI op Jouw Locatie

Bij Werk Innovators brengen we onze expertise in AI direct naar jouw bedrijf. Wij bieden op locatie inspirerende workshops en interactieve sessies aan, perfect voor teams die de eerste stappen willen zetten in de wereld van kunstmatige intelligentie.

Speciale Focus op ChatGPT

In onze workshops richten we ons voornamelijk op ChatGPT. Wij zijn ervan overtuigd dat ChatGPT een van de meest toegankelijke tools is voor bedrijven om een eerste stap te zetten in AI. Het biedt een praktische, gebruikersvriendelijke kennismaking met de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie.

Wat Bieden We Aan?

  • Interactieve Workshops op Locatie: Onze workshops, persoonlijk geleid door Daan Driessen, introduceren jouw team aan ChatGPT en de basisprincipes van AI, direct op jouw bedrijfslocatie.
  • Inspiratiesessies op Jouw Werkplek: De inspiratiesessies bij jou op locatie, met een focus op ChatGPT, delen succesverhalen en case studies om te demonstreren hoe AI waarde toevoegt in verschillende industrieën.

Maatwerk voor Jouw Bedrijf

Hoewel onze focus ligt op ChatGPT, begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Mocht je interesse hebben in andere AI-tools, dan kunnen wij of iemand uit ons uitgebreide netwerk wellicht ook aan die behoefte voldoen.

Voor Wie?

Deze workshops en sessies zijn ideaal voor elk bedrijf dat geïnteresseerd is in AI, ongeacht de sector. Geschikt voor zowel beginners als degenen met enige kennis van AI.

Eerdere Successen

We hebben al succesvolle workshops en sessies verzorgd voor instellingen zoals Het Sint Lucas College en het Grafisch Lyceum Rotterdam.

Waarom Kiezen voor Onze Workshops en Sessies?

  • Deskundige Begeleiding: Als jouw persoonlijke trainer en expert in AI, deel ik mijn kennis en ervaring op een toegankelijke en boeiende manier.
  • Interactief en Aangepast: Onze sessies zijn interactief en worden aangepast aan de specifieke behoeften en kennisniveau van jouw team.
  • Gemak en Flexibiliteit: We komen naar jou toe, waardoor het gemakkelijk en flexibel is voor jouw team om deel te nemen.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een workshop of inspiratiesessie op jouw locatie te boeken. Ik kijk ernaar uit om samen met jou en je team de mogelijkheden van AI te verkennen!

De Ideale Start voor het AI Kickstart Traject

Onze workshops en inspiratiesessies zijn niet alleen een introductie tot AI, maar ook de perfecte opstap naar ons AI Kickstart Traject. Deze sessies leggen de basis voor een dieper begrip en toepassing van AI binnen jouw organisatie.

AI Workshop
AI Workshop

Volgens onderzoek kan goed gebruik van AI uw werkprocessen tot wel 40% efficiënter kan maken!