Workshops en Inspiratiesessies bij Werk Innovators

Ontdek de kracht van AI op jouw locatie

Bij Werk Innovators brengen we onze expertise in AI direct naar jouw bedrijf. Wij bieden op locatie inspirerende workshops en interactieve sessies aan, perfect voor teams die de eerste stappen willen zetten in de wereld van kunstmatige intelligentie.

Wat bieden we aan

  • Interactieve workshops op locatie: Onze workshops, persoonlijk geleid door Daan Driessen, introduceren jouw team aan ChatGPT en de basisprincipes van AI, direct op jouw bedrijfslocatie.
  • Inspiratiesessies op jouw werkplek: De inspiratiesessies bij jou op locatie, delen succesverhalen en case studies om te demonstreren hoe AI waarde toevoegt in verschillende industrieën.

Voor wie?

Deze workshops en sessies zijn ideaal voor elk bedrijf dat geïnteresseerd is in AI, ongeacht de sector. Geschikt voor zowel beginners als degenen met enige kennis van AI.

Waarom kiezen voor ons?

  • Deskundige begeleiding: Als jouw persoonlijke trainer en expert in AI, deel ik mijn kennis en ervaring op een toegankelijke en boeiende manier.
  • Interactief en aangepast: Onze sessies zijn interactief en worden aangepast aan de specifieke behoeften en kennisniveau van jouw team.
  • Gemak en flexibiliteit: We komen naar jou toe, waardoor het gemakkelijk en flexibel is voor jouw team om deel te nemen.

Geïnteresseerd?

Vul hieronder je gegevens in. Wij sturen direct onze brochure.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
AI Workshop
AI Workshop

Volgens onderzoek kan goed gebruik van AI uw werkprocessen tot wel 40% efficiënter kan maken!